Hållbara Plankgolv med Modern Design

Chevron Parquet är en välkänd svensk tillverkare av högkvalitativa plankgolv med en passion för hållbarhet och modern design. Företaget använder sig av högkvalitativa och hållbara material för att skapa eleganta plankgolv som passar en mängd olika inredningsstilar.

Hållbarhet i Fokus

Chevron Parquet är engagerade i att använda sig av hållbara material för att skapa högkvalitativa plankgolv. Företaget använder sig av massivt trä av högsta kvalitet, en förnybar resurs som inte innehåller några farliga kemikalier eller tillsatser.

Chevron Parquet strävar efter att minimera sitt koldioxidavtryck genom att använda sig av material som är producerade på ett hållbart sätt.

Modern Design

Chevron Parquet är ledande inom arkitektonisk användning av trägolv och har ett designteam med djup kunskap om moderna inredningstrender. Företaget skapar trägolv, massiv fiskbensparkett med moderna mönster och färger för att passa en mängd olika inredningsstilar.

Chevron Parquets plankgolv är tillgängliga i olika färger, från varma jordnära toner till svala blågrå och gröna nyanser.

Kundservice och Kvalitet

Chevron Parquet lägger stor vikt vid kundservice och strävar efter att leverera hög kvalitet på alla sina produkter. Företagets erfarna team är fulla av kunskap och medvetenhet om design, och är dedikerade till att hjälpa kunderna att hitta det perfekta golvet för sina projekt.

Chevron Parquets plankgolv är tillgängliga i olika storlekar och träslag, så att de kan passa alla projekt och inredningsstilar.

Sammanfattningsvis är Chevron Parquet en svensk tillverkare av högkvalitativa trägolv med en passion för hållbarhet och modern design. Företaget använder sig av högkvalitativa och hållbara material och skapar plankgolv med moderna mönster och färger som passar en mängd olika inredningsstilar.

Chevron Parquet är stolta över att leverera hög kvalitet på alla sina produkter och har en dedikerad kundservice som hjälper kunderna att hitta det perfekta golvet för sina projekt.

3 Jul 2023