Vad är en ballongbåge?

En ballongbåge är verkligen det som kan sätta guldkant på ett kalas. Ibland bokstavligt, genom att iklä bågen med ballonger av just guldfärg. Men det går så klart bra med vilka färger som helst. Så länge de går i linje med festarrangörens preferenser.

Ballongbågar fyller en alldeles särskild funktion i samband med kalas eller ballonger till bröllop. De liksom ramar in det som är centrum för hela föreställningen. Som till exempel presentbordet eller där du har placerat buffén. En ballongbåge drar direk till sig uppmärksamhet och bidrar med en utsmyckande exklusivitet till partyt i fråga.

ballonger

Enkel elegans med en ballongbåge

Någonting som många uppskattar med ballongbågar är enkelheten de erbjuder i förhållande till de resultat du får. Att själv hålla på med att fästa ballonger i girlanger kan vara ett väldigt pilligt jobb som ändå sällan slutar särskilt skäl. Med en ballongbåge är allt sådant där redan förberett. Det är bara att montera bågen och blåsa upp ballongerna. Gärna med en pump, eftersom det brukar röra sig om ganska många ballonger.

Det som avslutningsvis är karaktäristiskt för ballongbågar är just själva bågen. Ballongerna sträcker sig som en regnbåge över den plats där du har valt att sätta dem. Till exempel på bordet, på altanen eller i taket.

23 Feb 2022