Pepparkakor med tryck

Kan man passa ihop julens generösa anda med egen marknadsföring av företaget? Faktum är att det inte bara är möjligt - det finns exceptionellt många olika sätt att göra detta på. En av de mest effektiva vägarna att gå är att välja det enskilda bakverk som är allra mest förknippat med julen och sätta en egen prägel på detta.

Pepparkakor med tryck är ett perfekt sätt att kombinera både generositet och marknadsföring på. Detta samtidigt som man också skickar en diskret passning till kunder, leverantörer, affärspartners och eventuella investerare om ett hopp om fortsatt samarbete. Pepparkakor med tryck är en väldigt bra idé.

Var tydlig med logotypen vid beställning

En sak som man ska vara noggrann med är val av leverantör. Tyvärr finns det ett ganska stort urval och relativt hög konkurrens mellan företag som erbjuder pepparkakor med tryck och andra juliga erbjudanden till företag som vill förgylla julen för anställda, kunder och partners. Det skiljer dessvärre också i kvalitet.

Ska ni beställa pepparkakor med logga så se till att de företag ni väljer får rätt förutsättningar att jobba efter. Ju tydligare logotyp ni skickar över, desto bättre är chanserna att de färdiga pepparkakorna är er till belåtenhet. Tänk även på att provtrycka. Mot en ringa kostnad kan ni prova att få en beställning skickad och därigenom också en möjlighet att avgöra kvaliteten på produkten - och då i synnerhet trycket. Normalt används vanlig sockerglasyr och den är, naturligtvis, fullt ätbar.

Julklapp till Personal

Pepparkakor MED tryck UTAN palmolja

En annan detalj att hålla utkik efter är om man väljer bort palmolja i samband med framställningen. Det är att slå ett slag för miljön. Palmolja bidrar till en sämre miljö då produktionen innebär en ganska kraftig skövling regnskog för att ge plats åt plantagen.

Dessutom, ur ett rent hälsoperspektiv, så innehåller palmolja mycket mättat fett - något som ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Det är något du definitivt bör ha som parameter i samband med att du står inför att beställa pepparkakor med tryck. Undvik palmolja!

12 okt 2020